Wednesday, May 25, 2011

Akhirnya MERDEKA dan boleh bercuti dengan senang hati!!

Hari ni tamatlah peperiksaan akhir untuk semester ini..berjumpa pula di semester depan kawan-kawanku semua..aku je bercuti, blog aku tak cuti ye,hehehe..aku buat entri ni juz nak menggambarkan rasa hati aku yang gembira setelah habis jawab soalan periksa..penat aku study dua tiga minggu ni, bertungkus-lumus pagi, petang sampai malam ngan buku jek..sampai jadi pening siap nak muntah-muntah lagi..tapi semua tu masa baca buku je, bila dah jawab periksa..rasa tu semua hilang begitu saja..hahahaha..;p

Ok la tak nak la berceloteh banyak (malas tulis benarnya panjang-panjang,hihihi)..aku juz nak wish sikit je untuk semua kawan-kawanku:-


YES!!esok aku balik kampung,huhuhu..tapi kawan-kawan aku dah balik dulu dari aku..ada yang balik petang ni, ada yang balik malam ni..tak pe lah korang happy2 dulu kat rumah aku gak akan menyusul esok..Doakan perjalanan pulangku ke kampung dalam perliharaan Allah..(^^,)v

2 comments:

RedVixen said...

hepi holiday anne! :D

Annerfyoes said...

hepi holiday gak tuk hg!!=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...